Navigation
Users Online
· Guests Online: 26

· Members Online: 2
CaroleeBettencourt, worenhard

· Total Members: 2,001
· Newest Member: JewBolrrera
View Thread
 Print Thread
YEMAO ліхтар для риболовлі
JefferyGup
Колеги

Хочу поділитися знахідкою, бо придбав для себе професійний ліхтар YEMAO, який перевершив очікування. Раніше користувався різними брендами, але або швидко розряджались. А от ліхтар YEMAO приємно здивував. Корпус водозахищений, можна брати навіть у дощ. Світло — потужне, яскраве, рівномірне. Особливо сподобалось, що YEMAO працює на акумуляторі великої ємності. Є можливість заряджати від павербанку чи авто. Для мене це плюс, бо часто користуюсь у гаражі. Якщо коротко — це потужний пошуковий ліхтар, який реально вартий уваги. Має регулювання яскравості. YEMAO ліхтар USB зарядка — зручно, бо можна зарядити прямо в машині. Я купував YEMAO ліхтар купити Україна зараз просто, бо є гарантія і офіційна упаковка. До речі, бачив, що можна замовити зі знижкою до 30 %, тому хто шукає хороший ліхтар — раджу не тягнути.

Ще кілька переваг, які помітив сам: – на природі освітлює величезну площу; – не розряджається навіть після декількох днів використання; – можна закріпити на поясі або велосипеді. Загалом рекомендую — YEMAO ліхтар інтернет магазин — це ідеальне співвідношення ціна/якість. Не дивіться, що бренд не такий розкручений, бо по якості не поступається відомим маркам. YEMAO ліхтар з акумулятором — це зручно, надійно і сучасно. Я вже подумую взяти запасний — бо ці речі мають властивість зникати. Тож якщо потрібен якісний світло для роботи, дому чи подорожей, рекомендую пошуковий ліхтар YEMAO. Перевірено на практиці — я задоволений на 100 %.

https://bailong-police.com.ua/product/likhtar-yemao-ym-m52-1500-lm/

Jump to Forum:
Login
Weclome Guest Login/Register
Close
Login
Username
Password

Not a member yet?
Click here to register.
Forgotten your password?
Request a new one here.
Server Info

Conan Exiles Server:
zwinkie.us

TS3 Address: ts.zwinkie.us

You have to login to see the Teamspeak password.